Butikken på Haderslev Dyrehospital

I butikken på Haderslev dyrehospital har vi salg af foder, håndkøbsmedicin og enkelte petshop-artikler.

Vores veterinærsygeplejersker er meget kompetente til at rådgive om fodring, loppebekæmpelse og mindre sår og skrammer.

Foder
Haderslev Dyrehospital har valgt at føre Hill’s, Virbac’s, og  Royal Canin’s foder. Dvs. vi råder over et bredt udvalg af kvalitetsfoder, der kan dække langt de fleste dyrs behov. Inklusiv en lang række sygdomsdiæter, som hjælper ved specifikke lidelser.

Lopper
Lopper er en gene både for dyret og for dets ejere. Det kan faktisk kræve en hel del at komme problemet til livs. Hos Haderslev Dyrehospital har vi en stor viden om bekæmpelse af lopper. Vi bruger og rådgiver om de nyeste præparater på området. Valg af præparat samt viden om loppens livscyklus er afgørende for at slippe af med ”husdyrene”.

Håndkøb
Vores veterinærsygeplejersker kan også rådgive om mindre sygdomstilfælde, og hjælpe med at vurdere hvornår et dyrlægebesøg er påkrævet, og hvornår man måske selv kan klare problemet. Nogle tilfælde af maveproblemer kan kurereres vha. specialfoder og/eller kosttilskud. Nogle sår og skrammer kan heles med lidt hjælp fra desinficerende og helende salver. Sikkert er det dog, at det skal følges op af god vejledning, og den deler vi gerne ud af på Haderslev Dyrehospital.

Venteværelset
Haderslev Dyrehospital har indrettet venteværelset så det i videst mulige omfang giver ro til både hunde og katte. Dvs. der er plads, så man kan side hver for sig, og de to dyrearter ikke nødvendigvis kan/skal se hinanden, mens de venter. Det er i forvejen en ”spændende” oplevelse at skulle til dyrlægen, så der er ingen grund til man også skal være bange for de andre patienter.