Hundetræning

På Haderslev Dyrehospital tilbyder vi forskellige typer af hundetræningskurser. Formålet med vores kurser er, at du bliver i stand til at kommunikere med din hund på den bedst mulige måde. Hundetræning handler om at du forstår din hund og den forstår dig. Vi bruger positive belønningsbaseret træningsmetoder, hvor vi forstærker hundens ønskede adfærd.

 

Hvalpesocialiseringskurser.

Dette kursus består af en 2 timers teoriaften og 8 praktiske lektioner. I de praktiske lektioner lægges der vægt på håndtering og miljøtræning, korrekt aktivering samt positiv kontakt med andre hvalpe. Ved hver lektion er der mulighed for problemløsning omkring uønsket hvalpeadfærd. På dette hold deltager max. 6 hvalpe ad gangen.

 

Hvalpekonsultationer.

Hvalpekonsultationer foregår på Dyrehospitalet. Her lægges der vægt på at gøre din hvalp tryg omkring dyrlægebesøg og give den en masse positive oplevelser, så din hund i fremtiden kan undgå dyrlægeskræk. Vi laver bordtræning, ”gå på vægten” træning og forskellig håndteringstræning (kigge ører og tænder, negleklip mm.), som du så efterfølgende arbejder videre med derhjemme.

 

Basis hundetræning.

Basis hundetræning er for hunde i alle aldre, som har behov for at blive styrket i den basale lydighed. På dette hold arbejdes der med kontaktøvelser, indkald, gå pænt i snor samt selvkontrol. Der trænes både på bane og i forskellige miljøer med forstyrrelser. På dette hold deltager max 6 hunde ad gangen.

 

Individuelle træningsforløb.

Her kan du vælge mellem en enetime eller et skræddersyet træningsforløb over flere gange. Både enetime og træningsforløb laves sammen ud fra dine ønsker. Her har du mulighed for at gå i dybden med træningsmæssige problemstillinger, hvor fokus er på dig og din hund. Træningstimerne kan både være lydighedsrelateret, hvor der f.eks. arbejdes med indkald og gå pænt i snor eller håndteringsrelateret, hvis din hund har forskellige håndteringsproblemer med f.eks. negleklip, børstning mm.

 

Priser:

Hvalpesocialiseringskursus:     950 kr.

Hvalpekonsultationer:               425 kr. (30 min)

Basis hundetræning:                150 kr. pr. lektion (45 min)

Individuel træning:                    450 kr. pr. time (60 min) 10% rabat ved køb af 5 lektioner samlet.