Dyrlæger og Veterinærsygeplejersker på Haderslev Dyrehospital

Betina Odefey Paulsen

Dyrlæge

Betina blev færdig med sin dyrlægeeksamen fra Landbohøjskolen i marts 1995. Derefter var hun ansat i blandet praksis i Uggerslev på Fyn fra 1995-2001. Hun startede på Haderslev Dyrehospital i 2001.

Blev fagdyrlæge for hund og kat 2005. Hendes største interesse indenfor dyrlægefeltet er katte og deres sygdomme, specielt endokrinologi og intern medicin dvs. lidelser i de indre organer som nyre, lever mv.

Christina K. Nielsen

Dyrlæge

Christina blev færdig som dyrlæge i august 2008 fra Landbohøjskolen med differentiering i smådyr.

Hun har været ansat i barselsvikariat på Silkeborg Dyrehospital, Dyrlægeteamet Sydvet samt Vestfyns Dyrlæger som smådyrsdyrlæge.  Christina blev ansat ved Haderslev Dyrehospital i april 2013. Hun er særligt glad for at arbejde med hudlidelser og medicinske sygdomme.

Privat er Christina gift med Carsten, som også er dyrlæge, og de har sønnerne Mathias, Jacob og Emil.

Karen Philipsen Toft

Dyrlæge

Karen blev færdig som dyrlæge fra Landbohøjskolen i april 2001. Det første år arbejdede hun på slagteri og tog ud og rejse. Fra maj 2002 og til 2006 var hun ansat i blandet praksis på Djursland. Hun startede på Dyrehospital Hejsager i august 2006 og arbejdede her frem til sammenlægningen med Haderslev Dyrehospital i januar 2013, hvorefter hun fortsatte med at betjene klinikken på Jomfrustien. Karen har kirurgi og særligt tænder som sit interesseområde. I 2021 færdiggjorde hun certifikatuddannelsen fra European School for Advanced Veterinary Studies, der er en omfattende efteruddannelse inden for tandområdet.

Privat er Karen gift med Martin og de har døtrene Marie og Karoline, samt Karo og Molly (hver sin størrelse jagthund), og Odin (katten og naturligvis chefen for det hele).

Louise B. Larsen

Dyrlæge

Louise blev færdig som dyrlæge i januar 2022 fra Landbohøjskolen med differentiering i smådyr.

Hun har været ansat som dyrlægestuderende her på hospitalet gennem hele hendes studietid, hvorefter hun blev fastansat dyrlæge i maj 2022.

Louise har særlig interesse i kirurgi og tandpatienter. Derudover er hun så småt startet op med sin interesse i kaniner.

 

Privat bor Louise med hunden Vigga og katten Saga.

Rikke Møller

Aut. Veterinærsygeplejerske & daglig leder

Rikke blev uddannet som veterinærsygeplejeske på Dyrehospital Hejsager i februar 1999 og blev i 2005 medejer af dyrehospitalet. Hun har afsluttet en mellemlederuddannelse for veterinærsygeplejersker i maj 2007. Ved fusionering af de to dyrehospitaler i 2013 blev Rikke ansat som daglig leder af smådyrsklinikkerne.

Kristina F. Petersen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Kristina er uddannet veterinærsygeplejerske i 2014 fra Tønder Dyrehospital, og har stor interesse i patientpleje hos katte og laboratorie opgaver.

Privat bor Kristina i Hoptrup med hendes 2 børn, og deres 2 British shorthair katte.

Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr.

Clara Van Der Ploeg

Aut. Veterinærsygeplejerske

Clara er uddannet på Vejle Dyrehospital i 2007. Hun har efterfølgende arbejdet på Aabenraa Dyrehospital indtil august 2020, hvorefter hun blev ansat på Haderslev Dyrehospital.

Clara er uddannet fagveterinærsygeplejerske i adfærd hos hund og kat. Hun afholder hvalpesocialiseringskurser og adfærdskonsultationer.

Privat bor Clara i Starup med sin mand Søren og deres to børn Ella og Mads.

Henriette Kruse

Aut. Veterinærsygeplejerske

Henriette er uddannet fra Rynkeby Dyreklinik på Fyn i 2016 og arbejdede efterfølgende på Fyns Internet- Dyrenes Beskyttelse i 2 år.

Henriette startede på Haderslev Dyrehospital i 2019.

Hun er oftest at finde på operationsstuen med dyrlægen da hun interessere sig for akut medicin og anæstesi.

Desuden har hun stor interesse for katteadfærd samt hun for nylig har taget en veterinærsygeplejerske uddannelse inden for dermatologi så hun kan hjælpe med hud og allergi patienter.

Rikke Andersen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Rikke er uddannet veterinærsygeplejerske fra Tønder Dyrehospital i 2012 og har stor interesse i katteadfærd.

Privat bor Rikke i Haderslev med sin kæreste og deres datter samt deres to katte; mainecoonen Jade og ragdollen Bowie.

Rikke sidder klar på telefonen og i receptionen til at tage godt imod dig og dit kæledyr.

Camilla Holmegaard

Aut. Veterinærsygeplejerske

Flere informationer på vej.

Ly Nguyen

Medhjælper

Ly arbejder på SvineVet I/S men hjælper på dyrehospitalet.